BWT Tudástár Összefoglaló

BWT Tudástár összefoglaló

Amit a BWT-ről tudni kell

Elérkeztünk a BWT tudástár utolsó fejezetéhez, melyben pontokba szedve összegyűjtjük a fontosabb információkat a BWT márkáról és a BWT vízszűrő kancsókról.

A BWT Tudástár esszenciája 8+1 pontban

  1. Az ausztriai gyökerekkel rendelkező BWT vállalat a kezdetektől fogva csak víztechnológiákkal foglalkozik, a kutatások és fejlesztések középpontjában mindig a tiszta víz áll. Ennél fogva vitathatatlan a BWT vízzel kapcsolatos témakörben szerzett szakértelme.
  2. A BWT szabadalmaztatott magnézium technológiája a szervezetünk számára kulcsfontosságú ásványi anyag pótlásáról gondoskodik egyszerű és könnyen kezelhető módon. Segítségével elkerülhetőek a gyengébb magnéziumhiány okozta kellemetlen tünetek, mint például idegesség, koncentrációs zavar és éjszakai izomgörcsök.
  3. A szabadalmaztatott Mg2+ vízszűrő technológia nemcsak az egészséges ivóvíz megteremtésére használható, hanem a BWT által kínált víztisztító technológia a háztartásban is számtalan módon alkalmazható.
  4. A BWT vízszűrő kancsók háztartási használatában rejlő egyik meghatározó előnye, ha vízzel működő eszközökhöz használják. Ezáltal csökkenthetjük a vízkövesedés okozta meghibásodások számát, ráadásul élvezetesebb lesz a szűrt vízzel működő készülékkel elért végeredmény, legyen szó a vasalóról vagy a kávéfőzőről.
  5. Egy BWT vízszűrő kancsó rendkívüli nagy segítség a megfelelő vízfogyasztási rituálé kialakításában, hiszen a kancsók skálázott kialakításúak, így kényelmesen követhető nyomon a folyadékbevitel mennyisége. Ráadásul optimális méretűek, gond nélkül elférnek még a hűtők ajtajában is.
  6. A BWT vízszűrő kancsók környezetbarát megoldások, a „Miként csökkentsük a háztartási műanyag hulladékot?” című, nem hivatalos mozgalom úttörő eszközei. A BWT víztisztító kancsók használata kiváltja a naponta vásárolt PET-palackos ásványvizeket, így lényegesebben kevesebb műanyag hulladékot termel a szűrt csapvizet fogyasztók közössége.
  7. A PET-palackok kiváltásával a gazdasági szempontok is előtérbe kerülnek. Egyrészt nem kell a nehéz zsugorokat cipelni a bolttól hazáig, másrészt a BWT vízszűrő kancsókkal közvetlenül a csapból előállított ivóvíz hosszabb távon sokkalta olcsóbb a palackos ásványvizek vásárlásánál. Havonta akár 70-80 Ft is megspórolható literenként.
  8. A BWT vízszűrő kancsók színben és formában is igen változatosak, így mindenki megtalálhatja számára leginkább kedvező kombinációjú kancsót.

+1. A BWT-Shop Magyarország hivatalos BWT vízszűrő kancsókat forgalmazó és árusító webshopja, így garantált a márkaminőség!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük