Kényeztesd háztartási készülékeidet szűrt vízzel, meghálálják!

bwt-szurt-viz-lagy-viz

A BWT vízszűrő kancsó által előállított tisztított, szűrt csapvizek az emberi ízlelőbimbókon túl a háztartási készülékeket is kényeztetik. A BWT vízszűrő kancsók használata meglehetősen sokoldalú, ideje alaposan kivesézni a vízforralók és a kávéfőzők szemszögéből is!

5 ok, amiért érdemes BWT vízszűrő kancsót használni a háztartásban

  1. A BWT vízszűrő kancsók szabadalmaztatott magnézium technológiája kicseréli a csapvízben lévő kálcium ionokat magnézium ionokra. A vízkövesedésért a kálcium a felelős, így a háztartási gépek szempontjából a BWT vízszűrő kancsók lágyított és szűrt vizet készítenek.
  2. A lágyított és szűrt víznek köszönhetően a vízzel működő háztartási készülékek esetében garantáltan hosszabb élettartammal számolhatunk. Emiatt kisebb lesz a meghibásodás esélye, kevesebb szervizt igényel majd a vízzel működő háztartási eszköz.
  3. Minél kevesebbet kell járulékos költségekkel számolni egy háztartási készülék, pl. vízforraló vagy kávéfőző szervizelés esetében, annál gazdaságosabb a használatuk.
  4. Esztétikailag sem mindegy a háztartási eszközöknél használt víz minősége. Hiszen nincs annál lehangolóbb látvány, mint amikor a kávéfőző és a vízforraló víztartályának belsejére kiül a vízkő.
  5. Nemcsak a kávéfőzőhöz és a vízforralóhoz alkalmazható a BWT vízszűrő kancsó által készített szűrt, lágy víz, hanem a vasalóba, párásító készülékbe is kitűnő választás.

Milyen előnyökkel jár még egy BWT vízszűrő kancsó használata kávé- és teakészítéskor?

Amellett, hogy a BWT vízszűrő kancsók által készített lágy és szűrt víz megkíméli a háztartási készülékeket, a tiszta vízzel készített forró italok sokkalta finomabbak is lesznek. Miért lehetséges ez?

  • A BWT vízszűrő kancsók által hozzáadott magnézium nemcsak kémiailag lágyítja a vizet, hanem ez a lágyság az ízében is visszaköszön.
  • A BWT vízszűrő kancsók nemcsak a vízkövesedésért felelős anyagokat szűrik ki a csapvízből, hanem a nehézfémek nagy részét is. A szűrt vízzel készített italokból ezáltal eltűnik a csapvíznek tulajdonított szúrós szag- és ízvilág is.
  • A szűrt és tiszta víz a forró italok küllemén is jelentősen változtat. Számottevően tisztább és áttetszőbb lesz a tea, valamint a kávékon vastagabb, bársonyos mogyoróbarna crema réteg képződik.

A BWT vízszűrő kancsók által készített lágy és szűrt vizek minden téren minőségjavulást hoznak a háztartási készülékek életében, a velük elkészített italokban és ételekben is egyaránt.

One thought on “Kényeztesd háztartási készülékeidet szűrt vízzel, meghálálják!

  1. Pingback: 5 ember típus, akinek kell egy BWT vízszűrő kancsó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük