Awards2_990x350

A BWT termékeket innováció, minőség, dizájn, könnyű kezelhetőség, funkcionalitás és gazdaságosság jellemzik. Ezért már többször is elismerésben részesült különböző szakmai zsűriktől. A BWT termékek számos alkalommal nyertek nemzetközi díjakat.

  • Asztali vízszűrő kancsó: Initiative LifeCare, Kitcheninnovation of the year® 2013
  • Szűrőbetét: Innovation prize of Austria, első helyezett
  • Gyors & Tiszta: Home & Trend Award 2012, Best of the Best category “Household & Cleaning” / Trend product of the year 2012

Made in Austria

Minőségi gyártóként a BWT tisztában van európai, különösen osztrák gyökereivel. A szűrőbetéteket Ausztriában, Mondsee-ben gyártják, ezáltal folyamatosan tudják ellenőrizni a termékek minőségét. Jelentős előny, hogy így biztosítani tudják a magas minőséget a kutatástól a fejlesztésen át a gyártásig és szállításig. Ez olyan alapvető érték, amely iránt teljesen elkötelezettek.

A legszigorúbb HACCP higinéiai előírásoknak megfelelő

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer garantálja az élelmiszerek biztonságos előállítását, és a védi a fogyasztók érdekeit. A legmodernebb, a szigorú HACCP- és ISO-előírásoknak megfelelő gyártósorok biztosítják a minőség állandó magas szintjét és átláthatóságát. Csak így garantálható, hogy az ivóvíz szűrő termékek mindig megfeleljenek a legmagasabb higiéniai előírásoknak.

A BWT Kutatóközpontjai szerte Európában biztosítják a kutatási és fejlesztési hátteret a vízkezelési technológiákkal kapcsolatos ismeretek állandó bővítéséhez.

Minőségi garancia

A BWT innovatív erőssége a víztechnológia területén zajló folyamatos kutatásfejlesztésből fakad, ez a legfontosabb szaktudása és kompetenciája. Ezt figyelembe véve a sikereinek záloga az állandó igyekezetük, hogy javítsanak termékeik minőségén.

Bízhat a BWT minőségben!