A BWT vízszűrő kancsókat áruló webshopunkban igyekszünk mindenre kiterjedően kielégíteni az igényeket. Ennek megfelelően folyamatosan dolgozunk a modern és gördülékenyebb funkciókkal bővíteni webüzletünket.

Fizetési lehetőségek

  • Utánvétel: A fizetés a futárnál történik, minden esetben készpénzzel.
  • Fizetés banki utalással: Ebben az esetben a vásárláskor kiállított számla másolatát mindig megküldjük online a megadott e-mail címre. Kérjük, az utalás előtt ezt mindenképpen várja meg, és az utalás megjegyzésében hivatkozzon a megküldött számlaszámra! A rendelés összegét, valamint az esetleges futárköltséget egy összegben, a következő számlaszámra szükséges utalni:

Caffe&Co. Hungary Kft.
UniCredit Bank
10918001-00000134-50060009

  • Bankkártya: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítási információk

BWT vízszűrő kancsókat áruló webshopunkban a következő lehetőségek közül lehet választani:

  • Személyes átvétel. Raktárunk és átvevőpontunk H-P, 9:00-17:00-ig tart nyitva. Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 133-135.
  • Kiszállítás GLS csomagpontra. Ide kattintva kiválaszthatja a lakhelyéhez vagy a munkahelyéhez legközelebb eső GLS pontot. Magyarországon több mint 500 átvevőpont közül választhat, így nem kell kilométereket megtennie vágyott vízszűrő kancsójáért. Ez a szolgáltatásunk 1090 Ft-ba kerül, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 12 000 Ft-ot.
  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal. Több éve megbízható partnerünk a vízszűrő kancsók kiszállításában, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre. A házhozszállítás díja 1990 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 12 000 Ft-ot.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban:

  • Külföldre sajnos nem áll módunkban BWT vízszűrő kancsókat és vízszűrő betéteket szállíttatni. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.
  • A BWT vízszűrő kancsók és vízszűrő betétek kiszállítása minden esetben 8-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.
  • A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!