Egyensúlyban a BWT magnézium formulájával

Egyensúlyban a BWT magnézium formulájával

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsójával nem csak a napi folyadékszükségletedet tudod okosan fedezni, de a szervezetedet is fel tudod tölteni magnéziummal. A BWT szabadalmaztatott technológiája egyszerre lágyítja és gazdagítja magnéziummal a vizet.

A magnézium jótékony hatásai

A magnézium jelenléte a szervezetben elengedhetetlen olyan kulcsfontosságú folyamatokhoz, mint a megfelelő izomműködés, a szív és érrendszeri folyamatok, és az idegrendszer optimális működése.

Sajnos, ma nagyon sok ember küzd magnézium hiánnyal, amelynek komoly következményei lehetnek, számos betegség kialakulásához hozzájárulhatnak.

Átlagos magnézium szükséglet

Kisgyermek korban (1-3 év) napi körülbelül 80 mg magnéziumra van szükség, ez a 4-8 éves korosztályban 130 mg-ra, 9-13 éveseknél 240 mg-ra nő. A kamaszkort elérve a fiúk és a lányok magnézium beviteli szükséglete már eltér, de mind a két nemnél a 14-18-as korcsoportban jelentősen megemelkedik a szükséglet. A lányoknak a napi szükséglet 310 mg, a fiúknak 410 mg körül van!

A felnőtt kort elérve nemenként továbbra is eltér az ajánlott beviteli mennyiség, a nők esetében (a várandóságot és a szoptatási időszakot leszámítva) 300 mg, a férfiaknál 400 mg.*

Ezek az ajánlott értékek normál életvitel mellett értendőek. Aktív sportolók, nehéz fizikai munkát végzők, kismamák esetében ez jelentősen magasabb lehet.

BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó és a magnézium

Amennyiben naponta elfogyasztunk 2,7 liter BWT vizet (BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsójával megszűrt víz), akkor nem csak a felnőtteknek ajánlott napi folyadék mennyiséget tudjuk fedezni, de 60 mg magnéziumhoz is hozzájuttatjuk  a szervezetünket.

Ha kíváncsi vagy a BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó választékunkra, akkor kattints ide!

 

*forrás: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/3620/magnezium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük