Javában perzsel a nyár, itt a koktélok, a frissen facsart gyümölcslevek, a jeges teák, a hűsítő jeges és fagylaltos kávék, a hagyományos és ízesített limonádék, a szörpök és az extra jégkockákkal tálalt szénsavas üdítők szezonja. Ilyenkor a jégkocka szinte már elengedhetetlen kellék, azonban nem mindegy, hogyan és mivel készíted őket.
Tiszta és fenséges ízű jégkockát szeretnél? Elmondjuk a titkot!
A régebbről használatos jégkocka készítőkkel egyszerű a jégkocka gyártás. Csak meg kell őket tölteni vízzel, és már mehet is a mélyhűtőbe, hogy aztán egy kis idő elteltével a hűsítő kockák az italokba kerülhessenek. Sokan bár nem kedvelik a csapvíz ízét és szagát, mégis ezzel készítik a jégkocka készítők legegyszerűbb utántöltése a csapvizes megoldás. Ugyanakkor bele gondoltál már, hogy ilyenkor a klóros és szagos csapvíz oldódik bele majd az italodba a jégkockából? Ugye Te is szeretnéd ezt elkerülni?
Használj BWT vízszűrő kancsót jégkocka készítésekor is, hogy mindig tiszta és finom hideg vízzel hígítsd az italod!
A BWT vízszűrő kancsókkal készített jégkockák a magnéziumos szűrt víz előnyeit hordozzák, csak hűtött és szilárd halmazállapot formájában. Így a jégkocka olvadása következtében ugyanaz a friss és finom szűrt víz kerülhet az italodba, mintha eleve BWT vízszűrő kancsóval készített nedűt kortyolgatnád. Ráadásul, ünnepségekre és partikra is javasolt a BWT vízszűrő kancsókkal készíteni a jégkockákat, hiszen küllemre is sokkal megnyerőbbek lesznek: tiszták, szinte már átlátszóak.
Ha pedig valami igazán nagy különlegességgel lepnéd meg vendégeidet, keress a kocka formán kívül más jégkészítőt! Például a webshopunkban is elérhető már különböző méretű jéggolyó készítő szett is. Sokkal elegánsabb a maga szokatlanságával és ritkaságával egy jéggolyó a hagyományos jégkockánál. Ráadásul, ha különböző gyümölcsöket és fűszereket teszel bele, akkor aztán tényleg magasra teszed a mércét a jégkocka felszolgálás és készítés művészetében.