Alkoss egyedi BWT vízszűrő kancsót – Csorba Anita segítségével

Alkosd meg saját vízszűrő kancsódat!

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot kellene nap, mint nap fogyasztanunk. Mindenhol halljuk, olvassuk és tudjuk ezt, de valami miatt a gyakorlatban nem mindig valósul meg. Csorba Anita vloggerrel közösen kitaláltuk, hogy hogyan tudunk Nektek segíteni abban, hogy többé ne okozzon gondot a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása.

Így dekoráld a BWT vízszűrő kancsódat!

Ahhoz, hogy ne feledkezz meg az ivásról, mindig tarts egy kulacsot vagy egy vízszűrő kancsót szem előtt, például az íróasztalodon. Hogy még inkább ösztönözd magad az ivásra, dekoráld ki, írj rá valamilyen motiváló gondolatot.

Csorba Anita, az Inspirációk YouTube csatorna vloggere több technikát is kipróbált, hogy mivel lehet tartós végeredményt elérni.

  1. Alkoholos filctollal, amely már önmagában is elég tartós, de dekorálás után mosogatógépbe már ne tedd be a kancsót.
  2. Normál filctollal, amely önmagában még kevés, ezért a végén egy réteg decoupage ragasztóval kell fixálni. Ebben az esetben sem javasolt már a mosogatógép használata.

BWT Magnesium mineralizer vízszűrő kancsó dekorálásának lépései

  1. A4 papírra rajzold fel a mintát, amit szeretnél a kancsódra dekorálni / vagy töltsd le innen Csorba Anita által elkészített sablonok egyikét: 1. sablon, 2. sablon, 3. sablon
  2. Szedd szét a vízszűrő kancsót és helyezd belülre a sablont!
  3. A sablon alapján filccel rajzold fel a mintát és színezd ki!
  4. Várd meg amíg teljesen megszárad, majd rakd össze a vízszűrő kancsót!
  5. Töltsd fel vízzel, tedd jól látható helyre, és a nap folyamán folyamatosan töltsd magadba a magnéziumban gazdag vizet!

Még nincs BWT Magnesium mineralizer vízszűrő kancsód?

Rendelj most bármilyen BWT Penguin vízszűrő kancsót, írd be a promóciós kódot (kód: INSPIRACIOK17), és a kancsó mellé küldünk Neked 2 db alkoholos filctollat is (fekete és rózsaszín színekben), hogy elkészíthesd a saját, egyedi kancsódat.

A promóció 2017. április 21.- május 21. tart!

Ha kíváncsi vagy, hogy Csorba Anita hogyan dekorálta ki a BWT rózsaszín Penguin vízszűrő kancsóját, akkor nézd meg a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük