A frissen megmosott gyümölcsöket rusztikusan felvágjuk és belehelyezzük egy szép kancsóba. A bodzaszörpöt ráöntjük a nektarinra és az egészet felöntjük a BWT kancsójával készített szűrt, magnéziummal dúsított vízzel. Végezetül pedig díszítésként belehelyezünk a kancsóba egy szép szár rozmaringot.
Nektarinos, bodzás, rozmaringos limonádé
Hozzávalók:
- 2 db. nektarin
- bodzaszörp (a legjobb BIO házi készítésű)
- 1 szép szár rozmaring
- magnéziummal dúsított szűrt víz
A frissen megmosott gyümölcsöket rusztikusan felvágjuk és belehelyezzük egy szép kancsóba. A bodzaszörpöt ráöntjük a nektarinra és az egészet felöntjük a BWT kancsójával készített szűrt, magnéziummal dúsított vízzel. Végezetül pedig díszítésként belehelyezünk a kancsóba egy szép szár rozmaringot. Ettől nem csak jól fog kinézni a limonádénk, de még finomabb és egészségesebb is lesz.
Nincs más dolgunk, mint legalább fél órát pihenteti a frissítő italt a hűtőben, hogy az ízek és aromák összeérjenek.
Ízlés szerint megbolondíthatjuk még néhány lime vagy citromkarikával.
A pihenő idő leteltével fogjunk nagyon szép desing poharakat, helyezzünk bele egy-két jéggolyót, töltsük meg a kész limonádéval és fogyasszuk egészséggel Görög Zita egyik kedvenc nektarinos, bodzás, rozmaringos italát.
Elkészítési idő: 3 perc