Görög Zita csodás limonádé receptjei I. rész

Nektarinos, bodzás, rozmaringos limonádé_GörögZita

A frissen megmosott gyümölcsöket rusztikusan felvágjuk és belehelyezzük egy szép kancsóba.  A bodzaszörpöt ráöntjük a nektarinra és az egészet felöntjük a BWT kancsójával készített szűrt, magnéziummal dúsított vízzel. Végezetül pedig díszítésként belehelyezünk a kancsóba egy szép szár rozmaringot.

Nektarinos, bodzás, rozmaringos limonádé

Hozzávalók:

  • 2 db. nektarin
  • bodzaszörp (a legjobb BIO házi készítésű)
  • 1 szép szár rozmaring
  • magnéziummal dúsított szűrt víz

A frissen megmosott gyümölcsöket rusztikusan felvágjuk és belehelyezzük egy szép kancsóba.  A bodzaszörpöt ráöntjük a nektarinra és az egészet felöntjük a BWT kancsójával készített szűrt, magnéziummal dúsított vízzel. Végezetül pedig díszítésként belehelyezünk a kancsóba egy szép szár rozmaringot. Ettől nem csak jól fog kinézni a limonádénk, de még finomabb és egészségesebb is lesz.

Nincs más dolgunk, mint legalább fél órát pihenteti a frissítő italt a hűtőben, hogy az ízek és aromák összeérjenek.

Ízlés szerint megbolondíthatjuk még néhány lime vagy citromkarikával.

A pihenő idő leteltével fogjunk nagyon szép desing poharakat, helyezzünk bele egy-két jéggolyót, töltsük meg a kész limonádéval és fogyasszuk egészséggel Görög Zita egyik kedvenc nektarinos, bodzás, rozmaringos italát.

Elkészítési idő: 3 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk működéséhez cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz további cookiekat engedélyezhet. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás