BWT vízszűrő kancsót minden háztartásba!

BWT Penguin vízszűrő kancsók

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy egy BWT víztisztító kancsó sok területen megkönnyíti az ember és családja életét. A sok termékinformáció és hangoztatott termékelőnyök között azonban könnyen elveszhet a lényegi információ. Ebben a cikkben igyekeztünk 3 fő pontba szedni, miért is éri meg BWT vízszűrő kancsót vásárolni.

Fő az egészség és a megfelelő magnéziumszint

Egy BWT vízszűrő kancsó lelke a magnézium technológiás vízszűrő betét. A szűrőbetétek nélkül csak egy dizájnos víztisztító kulacsot veszünk magunknak. Mit tesz egy vízszűrő betét a csapvízzel? Miért mondhatjuk, hogy az egészségünket szolgálja egy vízszűrő kancsó?

A vízszűrő betétek megtisztítják a csapvizet a klórtól, nemesfémektől és a vízkőtől. A végeredmény ásványvíz ízű, finom és lágy víz lesz.

A vízszűrő betét nem csak szűr, de dúsít is. Méghozzá kicseréli a kalcium ionokat magnézium io
nokra. Az emberi szervezetben pedig az ily módon bevitt magnézium könnyebben hasznosul és épül be, mintha azt nagy dózisban, étrendkiegészítő gyógyszerek formájában vinnénk be. Naponta 2,5 liter víz elfogyasztása a BWT vízszűrő kancsók segítségével fedezi egy felnőtt számára a napi szükséges magnéziumbevitel közel 20 %-át.

Ráadásul nemcsak saját egészségünket védhetjük vele, hanem háztartási gépeinket is. Ha szűrt vízzel használjuk kávéfőzőnket és vízforralónkat, biztosak lehetünk benne, hogy a szokottnál kevesebbszer kell vízkőtlenítés végett tisztítani azokat.

A gazdaságosság is egy meghatározó szempont

Ha egy BWT vízszűrő kancsó egészségre gyakorolt jótékony hatása még mindig nem lenne elég me
ggyőző, akkor számoljuk ki, mennyivel könnyíti meg a pénztárcánkat! Egy db vízszűrő betét 120 liter víz megszűrésére alkalmas élettartammal rendelkezik. BWT shopunkban egy db szűrőbetét 1890 Ft-ba kerül. Tehát a vízszűrő betéttel előállított egészséges, finom és szűrt víz literenkénti ára 15-16 Ft. Ez az összeg lényegesen olcsóbb, mint bármelyik palackozott ásványvíz literenkénti ára. Ugye, hogy megéri? Ráadásul még cipekedni sem kell a nehéz palackokat a boltból.

Segít a környezetvédelem érdekében is

A környezettudatos embereknek is megoldást nyújt egy BWT vízszűrő kancsó. Segítségével felszámolhatjuk az üres műanyag palack hulladékokat. Ha minden felnőtt gondosan ügyelne napi vízszükségletére, akkor naponta legalább 1, de inkább 2 nagyobb PET palacknyi vizet fogyasztana el. Az egy hónap alatt átlagosan 45 db műanyag palack. Ez a palackmennyiség egy családban körülbelül kitesz egy kültéri kukányi hulladékot. Ettől mind megszabadulhatunk egy BWT vízszűrő kancsóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük