BWT fagylalt és jégkrém recept – 1.

watermelon

Nyár, kánikula, forróság, strand, vízpart, szabadság. Mi hiányzik a felsorolásból? Egy otthon készített, fenséges fagylalt vagy jégkrém! A BWT magnéziumos szűrt vízzel a fagylaltok is különlegesebbek. Íme, az első recept.

Borsmentás dinnye fagylalt recept elkészítése lépésről lépésre

  1. Készítsd össze és szerezd be a szükséges hozzávalókat!BWT_Popsicles_MM_08_LOGO
    • 300 g görögdinnye
    • Egy maroknyi borsmenta levél
    • Fél citrom leve
    • Méz
    • IBILI jégkrém készítő formák
    • 500 ml BWT vízszűrő kancsóval szűrt, magnéziummal dúsított csapvíz
  2. A görögdinnyét hámozd meg, szeld fel szeletekre, és távolítsd el belőle a magokat!
  3. Készíts borsmenta teát! Forrald fel a megírt mennyiségű és minőségű vizet, majd forrázd le vele a borsmenta leveleket!
  4. Amíg hűl a teád, készítsd turmix segítségével a görögdinnyéből dinnyelét!
  5. Keverd össze a leszűrt borsmenta teát a dinnyelével, majd ízesítsd citrommal és egy kis mézzel!
  6. Öntsd a keveréket a jégkrém készítő formákba!
  7. Fagyaszd le őket pár órára, és már kész is a borsmentás görögdinnye jégkrém BWT módra!

Miért használj BWT vízszűrő kancsót a teavízhez?

A BWT vízszűrő kancsók nemcsak megszűrik a csapvizet a klórtól, a szúrós szagokat okozó nemesfémek nagy részétől, de a szabadalmaztatott magnéziumtechnológiának köszönhetően magnéziummal is dúsítják azt. Az így elkészített szűrt víz sokkalta finomabb lesz a csapvíznél, melynek lágysága a teákban is visszaköszön majd. Ráadásul kiemeli a tea színét, a magnéziumos szűrt víz szinte áttetsző lesz.

Az ízvilág módosítása és fenségesebbé tétele mellett a BWT vízszűrő kancsókkal készített szűrt víz a vízforralókra, teafőzőkre és kávéfőző gépekre is jótékony hatást gyakorol. Mégpedig azért, mert a szűrő technológia megszabadítja a csapvizet a vízkövesedésért felelős kálciumtól. Így a vízzel működő háztartási gépek hosszabb élettartammal számolhatnak.

Van esetleg valamilyen saját gyártmányú fagylalt recepted, amit szintén BWT vízszűrő kancsó használatával is készítesz? Oszd meg velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Weboldalunk működéséhez cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz további cookiekat engedélyezhet. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás